Pomozite nam i podržite nas vašom donacijom!

 

Dugine obitelji su neprofitna, nestranačka i nevladina udruga registrirana 2017. godine koja se zalaže za zaštitu, unaprjeđenje prava i položaja duginih obitelji u društvu.

Pružamo podršku, informiramo, osnažujemo i povezujemo dugine obitelji u Hrvatskoj kroz edukaciju, javno zagovaranje, senzibiliziranje i informiranje javnosti. Naši programi i aktivnosti uključuju također i izdavaštvo i istraživanja, te direktnu podršku duginim obiteljima.

Financiramo se kroz donacije, članarine i prijave naših programa i projekata na pozive i natječaje stranih i domaćih donatora. Velik dio našeg posla i dalje radimo volonterski.

Pozivamo vas da svojom donacijom poduprete naše aktivnosti i pomognete nam ostvariti našu viziju:

Društvo koje poštuje, prihvaća i slavi sve obitelji!

Podržati nas možete jednokratnom uplatom na naš IBAN (odlaskom u banku ili preko internet bankarstva), ili kontinuirano mjesečnim trajnim nalogom.

 

PODACI ZA UPLATU


IBAN:
HR9124020061100834221
Opis plaćanja: Donacija

Banka: Erste banka
SWIFT/BIC: ESBCHR22

Vaše donacije koristimo za ispunjavanje ciljeva i djelatnosti udruge; pomažete nam da redovito održavamo zatvorene grupe podrške, organiziramo druženja na kojima LGBTIQ* roditelji mogu podijeliti svoja iskustva s onima koji/e to žele postati, organiziramo i sudjelujemo na edukacijama kako za roditelje, tako i za javne službenike/ice, provodimo javne akcije, te nam omogućujete da nastavimo sa zagovaranjem promjena i poboljšanja zakona Republike Hrvatske za životne partnere/ice i LGBTIQ* roditelje.

Sve donacije javno objavljujemo u godišnjim izvještajima, kao i pregled troškova [plaćanje knjigovodstva, bankovnih naknada i hostinga web stranice, troškovi javnih događanja, stručnih suradnika/ica (npr. voditelj/ica grupa podrške), provedbe istraživanja i slično].