Pomozite nam i podržite nas Vašom donacijom ili volontiranjem!

Dugine obitelji su neprofitna, nestranačka i nevladina udruga registrirana 2017. godine koja se zalaže za zaštitu, unaprjeđenje prava i položaja duginih obitelji u društvu.

Pružamo podršku, informiramo, osnažujemo i povezujemo dugine obitelji u Hrvatskoj kroz edukaciju, javno zagovaranje, senzibiliziranje i informiranje javnosti. Naši programi i aktivnosti uključuju također i izdavaštvo i istraživanja, te direktnu podršku duginim obiteljima.

Financiramo se kroz donacije, članarine i prijave naših programa i projekata na pozive i natječaje stranih i domaćih donatora. Velik dio našeg posla i dalje radimo volonterski – ukoliko se želite pridružiti našem volonterskom timu, pozivamo Vas da ispunite našu pristupnicu za volontere/ke!


Pozivamo vas da svojom donacijom poduprete naše aktivnosti i pomognete nam ostvariti našu viziju:

Društvo koje poštuje, prihvaća i slavi sve obitelji!


Podržati nas možete putem Paypala, jednokratnom uplatom na naš IBAN (odlaskom u banku ili preko internet bankarstva), ili kontinuirano mjesečnim trajnim nalogom.

Ukoliko se želite pridružiti podržavajućem članstvu udruge, možete nam se javiti putem e-maila ili društvenih mreža udruge.

Godišnja članarina za članstvo udruge iznosi 6€.

PODACI ZA UPLATU

IBAN: HR9124020061100834221
Opis plaćanja: Donacija

Banka: Erste banka
SWIFT/BIC: ESBCHR22

Paypal: info.dugineobitelji@gmail.com


Vaše donacije koristimo za ispunjavanje ciljeva i djelatnosti udruge; pomažete nam da redovito održavamo zatvorene grupe podrške, organiziramo druženja na kojima LGBTIQ* roditelji mogu podijeliti svoja iskustva s onima koji/e to žele postati, organiziramo i sudjelujemo na edukacijama kako za roditelje, tako i za javne službenike/ice, provodimo javne akcije, te nam omogućujete da nastavimo sa zagovaranjem promjena i poboljšanja zakona Republike Hrvatske za životne partnere/ice, LGBTIQ* roditelje i širu LGBTIQ* zajednicu.

Sve donacije objavljujemo u godišnjim financijskim izvještajima (objavljuje se sveukupni iznos donacija, privatnost donatora je zajamčena) i naše poslovanje u skladu je sa svim propisima i zakonima Republike Hrvatske.