Dugin rođendan – 5 godina udruge Dugine obitelji

Ove godine slavimo peti rođendan udruge Dugine obitelji, dok kao neformalna inicijativa postojimo već više od deset godina! 🎊🎂🎈

U tom vremenu dogodile su se neke vrlo važne i velike stvari za LGBTIQ* zajednicu koje smo napravile zajedno – od aktivističkih inicijativa do promjena zakona, bile smo zaista aktivne i zajedno s vama uspjele napraviti velike pomake u društvu!

Sve to nam je povod da zajedno obilježimo protekli rad Duginih obitelji u vikendu koji nam slijedi, kada ćemo proslaviti naše dosadašnje rezultate, ali i predstaviti sve ono što nas čeka u budućnosti.

Pridružite nam se na nekoj od aktivnosti koje smo vam pripremile ove subote i nedjelje:

________________________
🌈 SUBOTA 12.11. 🌈
________________________

🏳️‍🌈🪁👨‍👨‍👧‍👦🪅👩‍👩‍👧‍👦🎈
14:30 – Dječja igraonica za najmlađe

Za dugine obitelji s djecom organiziramo druženje u zatvorenoj igraonici, uz animatoricu. Druženje je primarno za članstvo udruge Dugine obitelji i roditelje s djecom.

Ukoliko ste i vi dugina obitelj, javite nam se u inbox na društvenim mrežama za više informacija o ovom događaju!
___________________

🏳️‍🌈🗣💬☕🥐🏳️‍⚧️
16:30 – Queer Speed Friending
📍 Šesnaestica, Ozaljska 16

Po prvi put organiziramo i Queer Speed Friending – koncept brzog upoznavanja prijatelja. Kroz ograničeno vrijeme i brzu izmjenu u desetak rundi upoznavanja, imat ćete priliku proširiti svoj krug prijatelja i odlično se zabaviti.
Koncept funkcionira tako što će prijavljeni biti podijeljeni u dvije grupe prema sličnim interesima kako bi se što bolje povezali, a upoznavanje se odvija pod šiframa – što znači da do kraja samog eventa ne morate otkriti svoj identitet.
Atmosfera će biti opuštena i uzbudljiva te ćete moći isprobati nešto drugačije i upoznati novu ekipu za druženje koje možete nastaviti odmah na društvenom igranju u istom prostoru.

Više info o događanju i kako se možete prijaviti možete pronaći na Facebook događaju:
www.facebook.com/events/1590864011349022

___________________

🏳️‍🌈🎈🎁🎊🎲♟️🧩
20:00 – Rođendanska proslava s društvom iz Games_16ica/qSporta
📍 Šesnaestica, Ozaljska 16

Subotnju večer završavamo uz druženje s društvenim igrama i zabavnim aktivnostima koje smo pripremile u suradnji s sekcijom qSporta koja je već poznata u našoj zajednici po organizaciji društvenog igranja u Šesnaestici. Za rođendansku atmosferu pripremili smo i par iznenađenja, pridružite nam se i u subotu navečer!
________________________

🌈 NEDJELJA, 13.11. 🌈
________________________

🏳️‍🌈​🍂🌲🍂​​🌳​​🍂​😍

Dugina šetnja na Dotrščini

Vikend ćemo završiti (polu)sportskom šetnjom na Dotrščini. Šetnja je pogodna za sve dobne skupine, kao i za djecu. Ukoliko nam se želite pridružiti u šetnji, javite nam se putem maila ili u inbox na našim društvenim mrežama!

Vidimo se na nekoj od aktivnosti ovog vikenda!