1000 besplatnih primjeraka nove slikovnice o duginim obiteljima – PODRŽITE NAS!

S velikim uzbuđenjem danas smo napokon pokrenuli crowdfunding kampanju za tisak slikovnice “Moja dugina obitelj na izletu”, naše druge slikovnice u seriji slikovnica o djeci s istospolnim roditeljima!


Crowdfunding kampanja “Moja dugina obitelj na izletu”


Sva sredstva prikupljena u ovoj crowdfunding kampanji planiramo uložiti u tisak slikovnice “Moja dugina obitelj na izletu”, koja će nakon kampanje svim zainteresiranim osobama, obiteljima i organizacijama biti dostupna na zahtjev potpuno besplatno. Osim što novom slikovnicom dodatno proširujemo izbor sadržaja za najmlađe o duginim obiteljima na hrvatskom jeziku, vjerujemo da njome nastavljamo podizati vidljivost te poticati dijalog koji je nužan za veću razinu poštovanja, prihvaćanja i uključenosti duginih obitelji u našem društvu. Taj se cilj ponekad čini vrlo dalek i zato nam je podrška baš svake osobe izuzetno vrijedna.



PODRŽITE NAS!

Za postizanje uspjeha kampanje, bit će nam izuzetno vrijedno da nas podržite na samom početku kampanje. Na taj način, kao jedni od prvih podržavatelja/ica ovoga projekta, imat ćete priliku i povoljnije si osigurati nagrade veće vrijednosti koje s početkom kampanje nudimo u ograničenoj količini, a koje uključuju i novu slikovnicu.

Unaprijed vam se zahvaljujemo i veseli nas čuti vaše dojmove o novoj slikovnici!