Kreće novi ciklus grupe podrške duginih obitelji

Ciklus grupa podrške zamišljen je kao niz od 10 susreta. Broj članova je ograničen na minimalno 9, a maksimalno 15 osoba. Dobrodošlie su parovi, ali i pojedinci/ke, onie kojie su već roditelji ili onie kojie se tek spremaju to postati :). Svaki susret pokriva jednu temu, a teme bira sama grupa u suradnji s voditeljicom.

Budući da smo u potpunosti svjesni užurbanog tempa života i raznoraznih obveza koje sve imamo, radi lakše organizacije termine grupa (dvaput mjesečno) možemo vam ponuditi već sada.

Radi se redom o četvrtcima: 25.10., 8.11., 22.11., 6.12., 20.12., 10.1., 24.1., 7.2., 21.2. i 7.3, s početkom u 18h, a završetkom najkasnije u 21h. Adresa održavanja grupa je Ozaljska 16 (prostor udurge K-zona).

Dolasci na grupe su obavezni te se od sudionika očekuje da budu prisutni na svim (ili gotovo svim) terminima. Cijena čitavog ciklusa je 300 kuna, odnosno 30kn po susretu. Ukoliko niste u mogućnosti platiti susrete, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam izaći u susret.

Sva pitanja i nedoumice vezane uz grupe možete razriješiti slanjem mejla na adresu pmatea@gmail.com. Ukoliko ste zainteresirani, za sudjelovanje se potrebno prijaviti do 19.10. (petak) na isti e-mail.

Više o grupama i iskustvima sudionika možete pročitati na poveznici:

Dugine obitelji: Ako sjedimo i čekamo da se netko drugi izbori za naša prava, osudili smo se na neuspjeh